blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG greedo
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Tento blog je mŕtvy, rozíďte sa vážení, tu nie je nič k videniu
Greedo



Camping
pridal Greedo 4.2. 2012 o 21:12



Sú dve veci ktoré neznášam tak, že ma doženú až do Pezinka. A to: Star Trek a camperi. Dnes by som sa rád venoval camperskej problematike, Star Trek možno inokedy... Ak ste niekedy hrali online hru FPS žánru, určite ste sa stretli s týmto problémom. Najprv si však povedzme čo o tomto trende hovorí odborná literatúra:

Camping (zo slova “camp“- gréčtina - som hlúpy, d*be mi, inak neviem hrať, volím Mečiara, a koncovka “-ing“ - angličtina – robím, vykonávam, príp. hrám) je spôsob seba vyjadrenia v FPS videohrách ktoré sa hrajú po internete. Najväčšiemu úspechu sa teší v hrách Camper on Duty série, Camping Strike 1.6 a mierne aj v Camperfield 3 a Campsis 2(tam sú aj neviditeľní). Camper - Hráč trpiaci touto formou schizofrénie. Táto forma spočíva v tom že camper stojí na jednom mieste, najlepšie je čupieť alebo ležať, a čaká na hráčov ktorí behajú po mape. Existuje mnoho ......
                                                                                                         Zdroj: Greedopedia.sk

Dosť bolo odborných výrazov, máme aspoň aký taký prehľad o campingu a poďme na prax

 

Na obrázku vyššie môžeme vidieť zakomplexovaného hráča ktorého asi v detstve bili, nedávali jesť alebo mu zakazovali domáce zvieratko. Naozaj neviem čo mohlo tohto chlapca doviesť až k tomu zúfalému kroku že si čupne, respektíve lahne, a bude čakať na normálnych hráčov ktorí hrajú ako sa má. Tento praveký spôsob lovu dnes prerástol do myšlienkového hnutia ktoré sa teší väčšiemu úspechu ako budhizmus a štatistiky hovoria že v priebehu roka 2013 dobehne aj katolícku cirkev. Camperi sú na videohernom poly, podobným problémom ako rastúce percento nelegálnych prisťahovalcov v Amerike alebo moslimskej menšiny v Nemecku. Ja osobne som prepadol kúzlu FPS hier a o to viac ma tento filozofický smer znepokojuje. Za úspech v online hraní hodnotím to, že mám v každom zápase väčšie kill&dead ratio, samozrejme kladné. No moje úspechy mi často kazia títo campery. Neviem či ste videli film: Nehanební Bastardi – link. V tomto filme istý poručík Rains chce od svojich mužov 100 skalpov nacistických vojakov. Film ma celkom bavil a zobral som si z neho jedno poučenie. A to, že nacistami a campermi sa podobrom nedá a preto som si dal zásadu, že aj ja musím každý mesiac dosiahnuť 100 camperských skalpov alebo konvertujem na RPG. (nič proti RPG)

 



Tento problém hýbe svetom ako video herným tak aj normálnym. Veď všetkým sú nám známe slová vášnivého hráča Camping Strike, Ján Slotu:

 „Môj starý otec mal záporné kill&dead ratio!... no...normálne záporné!... Ho zabíjali s ákáčkom!... v 12tom spawne, t....t.. tuto... 22 kilometrov od vás... bo...bol zabíjaní ákáčkom zato že nevedel campiť na de_dust2..... Toto chceme?... My?! My FPS hráči?! Aby sa toto vratilo... Aby sme campili na CS-ku?!.... Tak to teda nie! My pójdeme do tankoch! A pójdeme a zrovnáme Camperov!!!..... “.

 Svojráznosť a bojovnosť tohto občana sa cení ale spravil jednu zásadnú chybu. Po vlastnej skúsenosti môžem povedať že nikdy netreba prepadať hnevu, zlobe a nervozite (v mojom prípade to hraničí s epilepsiou a penou z úst). Ak sa nahneváte, tak nad vami tá podradná forma života zvíťazila. A to je chyba. Na tie zdegenerované organizmy treba ísť s chladnou hlavou a racionálnym myslením. Ja to robievam tak, že keď ma tie ploštice čo sú pozaliezané v každom kúte mapy, zabijú viac krát ako išla Zdena Studenková na plastiku, tak jednoducho vypnem hru,... dám si tresku s 2 rožkami... a pozerám telku. Po hodine rozmýšľania, či mám tu silu postaviť sa tomu zvrátenému mysleniu znovu, uvážim či tú hru zapnem alebo nie.



To bude asi z mojej strany všetko. Ďakujem za pozornosť a píšte Vaše skúsenosti s týmto nezdravým štýlom života, ktorí znepríjemňuje život obyčajným hráčom a ako sa tomu vyvarujete vy. Veď viete... prevencia

P.S.: konvertoval som na RPG




Prístupov 6337
Kvalita článku
(83,3%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Greedo's Morrowind
[ 7.1.2013] (príspevkov 2)
C:\greedo_
[ 3.1.2013] (príspevkov 3)
Medzinárodný Deň Hviezdnych Vojen
[ 4.5.2012] (príspevkov 6)
Roswell
[ 8.4.2012] (príspevkov 4)
Diablo 3: Dojmy
[ 15.3.2012] (príspevkov 8)
Ako správne hrať TES V: Skyrim
[ 6.3.2012] (príspevkov 6)
50 dôvodov prečo Greedo nemá rád anime a...
[ 19.2.2012] (príspevkov 22)
Camping
[ 4.2.2012] (príspevkov 8)
Herné vierovyznania III.
[ 14.1.2012] (príspevkov 5)
(po)Vianočné dozvuky
[ 2.1.2012] (príspevkov 3)